Mijn favorieten

Makelaardij Van der Veen

Makelaardij Van der Veen in Haren staat ook wel bekend als Makelaar Haren. Het kantoor is lid van de NVM. Voor de makelaardij is ingeschreven in het register van VastgoedCert en voor het doen van taxaties in het nieuwe register van het NRVT. In dat kader worden er jaarlijks meerdere cursussen gevolgd om zo de kwaliteit te bewaken.  

Kernpunt van deze makelaar is de persoonlijkheid waarmee hij de opdrachten uitvoert. Niet voor niets hanteert hij de uitspraak "Voel je (t)huis bij en met Makelaardij Van der Veen".

Het kantoor is gevestigd aan de Meerweg in het centrum van Haren. Dit is een prettige locatie om zowel de stad als het ommeland van dienst te kunnen zijn.
 

Historie


Makelaardij Van der Veen in Haren is opgericht rond 1975 door Tj van der Veen. Hans, als zoon van de oprichter is als kleine jongen opgegroeid in deze wereld. Hij is dan ook makelaar in hart en nieren. Zodra hij mocht en kon liep hij met zijn vader mee in het bedrijf. Toen hij in 1981 de HAVO in Groningen had afgerond begon hij dan ook meteen aan zijn studie HEAO in Groningen. Om ervaring op te doen heeft hij 6 jaar als schade inspecteur in de buitendienst van Generali Verzekeringsgroep gewerkt in het rayon Amersfoort. Tijdens deze periode heeft hij de studie makelaardij succesvol afgerond in Utrecht. In 1993 stapte hij bij zijn vader in de zaak om in 1995 de zaak geheel over te nemen. Inmiddels is hij nu meer dan 22 jaar actief als makelaar. 

In 2014 is Hans zich nog meer gaan specialiseren in taxaties en dan meer de NWWI-taxaties en de taxaties voor de TaxateursUnie. De meeste geldverstrekkers vragen om deze vorm van gevalideerde taxatierapporten vanwege het steeds strenger geworden beleid rondom taxaties. Dit begon al met de Nationale Hypotheek Garantie.

Makelaardij Van der Veen

Kantoor Vestiging Makelaardij Van der Veen

Adresgegevens

Meerweg 7
9752 JA Haren Gn
KvK nummer: 02034602

Routeplanner