Mijn favorieten

Huis verhuren

Het gehele proces van verhuur gebeurt in nauw overleg met u samen. 
 

Intakegesprek

Wij bezoeken u in de te verhuren woning. Dit gesprek is bedoeld om elkaar en de woning te leren kennen. Tevens geven wij u tips en mogelijkheden die de verhuur van uw woning bevorderen. 
 

Woningopname

Hieronder valt:

  • huurprijsbepaling
  • vastleggen van kenmerken en specifieke eigenschappen van de woning t.b.v. de omschrijving
  • foto’s maken van de woning en omgeving t.b.v. Funda, NVM-netwerk, social media en uiteraard de verkoopetalage
  • eventueel het maken van een duidelijke plattegrond van de woning
  • aanmelden Funda en NVM-netwerk
  • berichten plaatsen op de social media

 

Bezichtigingen

Wij begeleiden de bezichtigingen altijd persoonlijk, zodat de vragen van de potentiële huurder beantwoord worden. Een geïnteresseerde wil namelijk optimaal geïnformeerd worden over de woning, de ligging en de omgeving. Net als welke facilitaire voorzieningen er in de omgeving zijn. Als makelaar zijn wij bekend met zowel de vragen als de antwoorden. Ook op juridisch gebied. Dit geeft de gegadigde vertrouwen en blijk van deskundigheid. De resultaten van de bezichtiging bespreken wij altijd met u.
 

Huurovereenkomst

Bij een huurovereenstemming, zorgen wij voor het opmaken van de huurovereenkomst en dragen wij er zorg voor dat partijen deze ondertekenen binnen de gestelde termijnen. 
 

Overdracht

De verhuur van een woning is pas afgerond wanneer de waarborgsom en de eerste maanhuur zijn betaald aan de makelaar en de begininspectie heeft plaatsgevonden. Hierbij worden er tevens foto's gemaakt van de beginsituatie en worden de meterstanden opgenomen. Vervolgens worden de sleutels overgedragen.  
 

Einde huurovereenkomst

Op het moment dat de huurovereenkomst eindigt, vindt gezamenlijk de eindinspectie plaats. Ook dan worden er foto's gemaakt en eind-meterstanden opgenomen. Vervolgens worden de sleutels weer overgedragen.