Mijn favorieten

NVM Open Huizen Dag


Artikel in De Makelaars van de NVM

Komende zaterdag is het NVM Open Huizen Dag. Naar verwachting brengt dit halfjaarlijkse evenement weer tienduizenden huizenzoekers op de been.

Nu de huizenmarkt floreert, doen minder huizen mee aan het open huis. In Groningen en Drenthe zijn dat dit keer zo'n 550. In heel Nederland doen ongeveer 8.000 huizen mee. Tijdens de voorbije huizencrisis waren dat er ruim vier keer zoveel. Ondertussen blijft de belangstelling onder huizenzoekers voor het evenement onverminderd groot. De twee landelijke Open Huizen Dagen in 2018 trokken elk ongeveer 85.00 bezoekers. 

Minder aanbod, veel kijkers. Belangrijk is daarom dat je als zoeker zaterdag om 11.00 uur goed voorbereid aan de start verschijnt. Stippel van tevoren een route uit. Welke huizen wil je bekijken? Houd daarbij rekening met reistijden. Bekijk je meerdere huizen?Vraag dan aan de eigenaren of je foto's mag maken. Zo heb je een geheugensteuntje aan het eind van de dag. Noteer zowel plus- als minpunten.

Heb je interesse, laat dan je gegevens [telefoonnummer, e-mailadres] achter. Natuurlijk belt de makelaar niet om het huis op te dringen. Hij of zij wil vooral graag feedback horen. Je kunt ook zelf na het weekend contact opnemen om te laten weten dat je verder wilt met het huis of verder kijkt. Bedenk ook: er is geen haast. Het is immers de NVM Open Huizen Dag en dus een vrijblijvende bezichtiging. Er hoeft op deze dag geen koop te worden gesloten. Bij echte interesse kun je natuurlijk altijd je eigen aankoopmakelaar of de verkopende makelaar bellen.

Makelaardij Van der Veen doet mee aan de Open Huizen Route met een huis in Haren aan de Leo Polakweg

"Een bijzonder ruim gezinshuis, gelegen in een zeer rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving, nabij scholen, kinderopvang, centrum en uitvalswegen. Een fijne jaren ‘70 hoekwoning, eind jaren ‘90 grondig verbouwd, bijna 800 kubieke meter."
https://www.funda.nl/koop/haren-gr/huis-40061636-leo-polakweg-21/


Andere artikelen NVM Open Huizen Dag
Leuk huis gezien tijdens NVM Open Huizen Dag? Je krijgt meer voor elkaar met een NVM-Makelaar
Beste woningverkoper, denk ook aan de tuin!
NVM Tips Open Huizen Dag
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring