Mijn favorieten

Waarom vind ik (aankoop)makelaar zijn een eer

Waarom ik aankoopmakelaar zijn zo leuk vind

Ik voel me bevoorrecht dat ik aankoopmakelaar mag zijn. Graag wil ik met jullie delen waarom ik aankoopmakelaar zijn een eer vind.

Wat voel jij als je iets nieuws koopt? Maakt niet uit wat. Het kan bijvoorbeeld kleding, telefoon of een auto zijn. Voel je je dan blij? Heb je er zin in? Ja? Dat heeft men ook bij het kopen van een woning, een nieuw thuis. Het is een nieuwe stap in het leven die gepaard gaat met een positieve vibe. Ik voel me altijd vereerd om deel uit te mogen maken van dit proces.

De kunst van mijn vak is vervolgens om de wensen en dromen zoveel mogelijk in vervulling te laten gaan rekening houdend met diverse beperkende factoren zoals bijvoorbeeld budget, geografisch en praktische eisen. Ik luister niet alleen naar WAT men wil maar ook WAAROM men dat wil zodat we uiteindelijk tot een geschikte keuze kunnen komen.

Uiteraard is het altijd leuk om goede beoordelingen te krijgen op funda.

Funda reviews

Dat doet me goed, maar waar ik de grootste kick van krijg is het totaalproces van contact, goed achtergrondonderzoek en goede onderhandelingen. Het voelt goed om een meerwaarde te mogen zijn en mijn klanten te zien stralen met de aankoop van hun droomwoning. Een woning waarin hun toekomst ligt, een woning waar herinneringen gemaakt gaan worden. Dan ben ik dankbaar dat ik de kans heb gehad om een kleine rol hierin te mogen spelen.


Hans van der Veen
Makelaardij Tj van der Veen Haren 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring